TEAM

Meet the team

OUR COACHES

COACH

LEVI

COACH

Salvatore

COACH

SHUN

COACH

MORGANE

COACH

GWYLIM

COACH

THIEMO

COACH

NIELS

COACH

THOMAS

COACH

MATTHEW

COACH

MAURO

COACH

EVY

COACH

LOADING

OUR WHY

VISION & mission

Ons team is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige begeleiding op het gebied van voeding, krachttraining en beweging, met als doel het optimaliseren van zowel fysiek als mentaal welzijn.

Elk individu is uniek, en daarom geloven we in een gepersonaliseerde aanpak. Onze competente personal trainers ontwerpen samen met cliënten doelgerichte programma’s, rekening houdend met hun specifieke behoeften, capaciteiten en levensstijl. We streven ernaar om meetbare resultaten te behalen en individuen te ondersteunen bij het overwinnen van obstakels op hun weg naar een gezonder en sterker leven.

De Coachedbyclub kijkt uit naar een toekomst waarin gezondheid en kracht centraal staan, en waar individuen in staat zijn om hun volledige potentieel te bereiken door middel van een gezonder en krachtiger bestaan.

locations

Alle locaties

Met locaties in Knokke, Antwerpen en Brugge bieden we hoogwaardige fitness coaching. In Knokke geniet je van onze unieke aan huis service, terwijl in Antwerpen en Brugge state-of-the-art faciliteiten wachten. Onze coaches begeleiden je, ongeacht je niveau.