COACH COACH mauro

let's move with purpose.

COACH mauro

let's move with purpose.

PERSONAL COACH

ABOUT

MEET MAURO

Vanaf mijn allereerste dagen op de middelbare school werd mijn fascinatie voor sport gewekt en groeide die uit tot mijn grootste passie. Sport was niet alleen mijn favoriete vak, maar het was ook de drijvende kracht achter mijn enthousiasme en mijn zoektocht naar een gezonde, actieve levensstijl.

Mijn liefde voor sport heeft me altijd geïnspireerd en gemotiveerd. Het heeft me geleerd over doorzettingsvermogen, teamwork en het belang van een gezonde geest in een gezond lichaam. Deze passie heeft me uiteindelijk geleid naar de wereld van personal training.

Voordat ik zelf een Personal Trainer werd, heb ik zelf twee jaar lang intensief Personal Training gevolgd via Coach Levi. Deze ervaring heeft me niet alleen geholpen om mijn eigen fitnessdoelen te bereiken, maar heeft me ook waardevolle inzichten en begrip gegeven in het proces van persoonlijke ontwikkeling door middel van gerichte training en begeleiding. Later liet ik me bijscholen via een mentorship aangeboden door de Coachedby Club.

Deze combinatie van ervaringen heeft mijn filosofie als trainer gevormd, waarbij ik de nadruk leg op correcte techniek, houding en persoonlijke groei als kernaspecten van effectieve training.

EXPERIENCE

Mauro zijn ervaring in nummers

+ 0
Uur personal training
+ 0
uur externe opleiding
+ 0
jaar sportervaring

SOCIALS

CONTACT

GENOEG OVER MIJ,
LATEN WE HET HEBBEN OVER
JOU