Teambuilding
activities

Een totaalbeleving voor bedrijven, gefocust op fysiek welzijn, fun en het versterken van de team mentaliteit.

approved by

'Een totaalervaring'

Een productieve dag voor het ganse team, gevuld met grensverleggende activiteiten in teken van gezondheid, vitaliteit en beleving.

TEAM MEETING

Start de dag met een interne meeting. U kiest de invulling, wij zorgen voor een ruime vergaderzaal met tal van technologische mogelijkheden.

Lunch

Er wordt een gezonde lunch voorzien, alsook verse ice-teas en andere dranken. Dé perfecte basis voor een intense namiddag.

Ijsbad sessies

Jouw team wordt onder strikte begeleiding van een professional doorheen drie ijsbadsessies geloodst. Deze worden voorafgegaan door ademhalingsoefeningen en een opwarmingsritueel.

start to run

Het team wordt opgedeeld op basis van niveau. We verplaatsen ons al dan niet lopend, richting een fitness-setting. Een loopcoach begeleidt en bepaalt een haalbaar tempo.

Team Workout

We sluiten af met de groepsworkout, waar de basisprincipes van krachttraining en boksen worden aangeleerd. Meerdere coaches zorgen voor een hoge funfactor en garanderen de haalbaarheid voor elke deelnemer.

CBC biedt een wetenschappelijk onderbouwde én eenvoudig te implementeren ondersteuning voor lichaam en levensstijl. Je verlegt in een coole menselijke relatie zowel fysiek als mentaal je persoonlijke grenzen. Dat resulteert in een grotere draag- en daadkracht in werk en privé leven.

Bob Madou
CEO Club Brugge

TEAMBUILDING

Neem vrijblijvend contact op