COACH Matthew

Don't stop when you're tired. Stop when you're done.

COACH Matthew

Don't stop when you're tired. Stop when you're done.

PERSONAL COACH – HYPERTROFIE SPECIALIST

ABOUT

MEET Matthew

Sport en fitness zijn de kern van mijn bestaan. Zo koester ik een onveranderlijke passie voor sport sinds mijn jonge jaren. Mijn liefde voor sport heeft me gevormd tot een personal trainer die niet alleen de theoretische kennis bezit, maar ook begrijpt wat het betekent om gepassioneerd te zijn over beweging en gezondheid.

Vanwege de toenemende drukte van school verschoof mijn focus van voetbal naar fitness. In deze overgang ontdekte ik een nieuwe passie en voldoening door de positieve veranderingen te zien die mensen konden doormaken met behulp van hun eigen discipline en mijn kennis/ ervaring. Gedreven om me te specialiseren, begon ik te onderzoeken hoe ik dit het best kon aanpakken. Dit leidde tot mijn beslissing om een opleiding tot personal trainer te starten
Nadat ik mijn opleiding tot personal trainer met succes had afgerond, besloot ik om mijn expertise nog verder uit te breiden. Ik deed dit aan de hand van de opleiding binnen The Coachedbyclub.
Hier ben ik aan de slag sinds november 2023.

Mijn specialiteit ligt in het opbouwen van spiermassa. Of je nu nieuw bent in de fitnesswereld of een doorgewinterde sporter, ik heb de kennis en ervaring om een op maat gemaakt trainingsprogramma te ontwikkelen dat gericht is op het opbouwen van spiermassa en het bereiken van een krachtiger lichaam.

Voor mij staat hard werken centraal op elk vlak. Het harde werk dat ik in mijn eigen leven heb gestopt, weerspiegelt zich in mijn vermogen om anderen te inspireren. Mijn positieve instelling en motiverende aanpak maken elke sessie niet alleen effectief, maar ook plezierig.
Ik schrik er niet voor terug om klanten tot het uiterste te pushen. Echte verandering vindt immers plaats buiten de comfortzone.

EXPERIENCE

Matthew zijn ervaring in nummers

+ 0
Uur personal training
+ 0
jaar ervaring

SOCIALS

CONTACT

GENOEG OVER MIJ,
LATEN WE HET HEBBEN OVER
JOU