COACH NIELS

Do it for you.

COACH NIELS

Do it for you.

PERSONAL COACH

ABOUT

MEET NIELS

Al van jongs af aan heb ik een grote passie voor sport en beweging. Mijn verhaal begon toen ik op 10-jarige leeftijd toetrad tot het Triatlon Brugge Team. De jaren die hierop volgden, werden gekenmerkt door een groeiende obsessie met training, strikte voedingsregimes en het streven naar topniveau in competitie. Deze toewijding weerspiegelde zich niet alleen in mijn prestaties, maar ook in mijn gehele welzijn. Ik leerde al snel dat sport van vitaal belang is voor lichaam en geest.

In 2020 kwam ik in contact met krachttraining. Iets waar ik niet vertrouwd mee was, bleek toch helemaal mijn ding. Ik verdiepte me in alles wat te maken had met spieropbouw, vetverlies, krachttraining, etc. Ik voltooide meerdere modules & cursussen via afstandsonderwijs, echter was dit niet voldoende om aan de slag te gaan als personal coach.

Begin 2023 besloot ik mijn kennis en vaardigheden verder uit te breiden door een intensieve, interne opleiding te volgen bij de CoachedbyClub. Hier heb ik geleerd hoe ik een volwaardige coach kan zijn en mensen kan begeleiden naar het bereiken van hun doelen. Deze periode van groei werd mogelijk gemaakt door coaching van experts met duizenden uren aan praktijkervaring, wat mijn inzichten en vaardigheden als coach aanzienlijk heeft verbeterd.

Sindsdien ben ik deel van een krachtig team, dat elke dag streeft naar meer.

Samen leggen we de basis voor een gezondere levensstijl en persoonlijke ontwikkeling. Jouw succes is niet alleen gebaseerd op het verbeteren van je fysieke kracht, maar ook op het versterken van je mentale veerkracht. Laten we samen werken aan een sterker en scherper jij, van binnen en van buiten.

EXPERIENCE

NIELS ZIJN ervaring in nummers

+ 0
Uur personal training
+ 0
kg vetmassa verloren met clients
0 %
Accountability
CONTACT

GENOEG OVER MIJ,
LATEN WE HET HEBBEN OVER
JOU