COACH MORGANE

Ontdek wat krachttraining voor jou als vrouw kan betekenen.

COACH MORGANE

Ontdek wat krachttraining voor jou als vrouw kan betekenen.

PERSONAL COACH – FEMALE TRAINING SPECIALIST

ABOUT

MEET Morgane

Welkom in mijn wereld van transformatie en empowerment! Ik ben Morgane, jouw personal coach in de reis naar een sterker en zelfverzekerder jij.

Mijn verhaal, jouw inspiratie.
Drie jaar geleden stond ik waar jij nu misschien staat: aan het begin van een veranderingsproces. Na zelf 22 kg te hebben verloren, weet ik dat fitness meer is dan alleen je fysiek. Het gaat om het herontdekken van je eigen kracht en potentieel.

Als vrouw begrijp ik de unieke uitdagingen die we tegenkomen. Mijn aanpak is aangepast aan jou, waardoor je niet alleen sterker wordt, maar ook leert luisteren naar je lichaam.

Jouw doelen, mijn missie.
Of je nu net begint met fitness of een ervaren sporter bent, mijn doel is om je te begeleiden naar een versie van jezelf die je misschien nog niet kent. Een versie die kracht uitstraalt, van binnen en van buiten.

Laten we samen groeien.
Laat mij je begeleiden tijdens deze reis. Samen stellen we realistische doelen, werken we aan blijvende veranderingen en vieren we elke overwinning. Jouw succes is mijn passie.

EXPERIENCE

Morgane haar ervaring in nummers

Na enkele jaren bij The Coachedbyclub heb ik mijn kennis succesvol in de praktijk gebracht, resulterend in duizenden uren persoonlijke trainingen en het waarmaken van tientallen transformaties, zowel fysiek als mentaal.

+ 0
Uur personal training
+ 0
Transformaties
0 kg
vermagerd
0 %
inzet

SOCIALS

CONTACT

GENOEG OVER MIJ,
LATEN WE HET HEBBEN OVER
JOU