COACH SALVATORE

De eerste stap naar een gezonder en sterker leven? Dat start hier.

COACH SALVATORE

PERSONAL COACH

De eerste stap naar een gezonder en sterker leven? Start vandaag.

ABOUT

MEET SALVATORE

Mijn reis begon op het voetbalveld, waar ik als jonge keeper mijn passie voor sport ontdekte. Van daaruit heb ik mijn weg gevonden naar Club Brugge, waar ik met de beloften speelde en zelfs enkele keren met het eerste team heb mogen trainen. Na een geweldig avontuur van zes jaar besloot ik mijn horizon te verbreden en vertrok ik naar Italië om mijn vaardigheden te verbeteren en meer speeltijd te krijgen. Echter, zoals velen werd ook mijn pad onderbroken door COVID.

Tijdens de lockdownperiode besloot ik me te richten op mijn eigen fitness en begon ik serieus te trainen, zowel voor mijn fysieke gezondheid als voor mijn geestelijke welzijn. Twee jaar lang heb ik mezelf toegewijd aan de fitness, en de laatste zeven maanden heb ik me volledig gestort op powerlifting. Sport zit in mijn bloed en mijn hart, vooral als het gaat om gewichtheffen en mensen helpen om zich sterker en zelfverzekerder te voelen.

In januari 2024 heb ik de beslissing genomen om mijn passie voor fitness en coaching naar een hoger niveau te tillen door een externe opleiding tot personal trainer te volgen. Mijn stage bij Coachedby Club was een eyeopener. Ik voelde meteen een klik met de leden – een jonge, gedreven groep met een enorme wil om te groeien. Na een succesvolle opleiding en stage kreeg ik de kans om toe te treden als team member en zo te blijven groeien.

De mensen die ik als personal trainer mag begeleiden, zijn geweldig. Het zijn ondernemende individuen met inspirerende achtergronden, van wie ik elke dag leer. Mijn doel is om je zo goed mogelijk te begeleiden, je sterker te maken en je te helpen bij het uitvoeren van oefeningen met de best mogelijke techniek.

SOCIALS

CONTACT

GENOEG OVER MIJ,
LATEN WE HET HEBBEN OVER
JOU