Sign up for our events

coachedbyclub

mentorship education community

Onze mentorships zijn unieke trajecten waarin gepassioneerde mensen begeleid én opgeleid worden tot competente fitnesscoaches. Het all-in traject gaat verder dan het bereiken van persoonlijke doelen; het is een toewijding aan het delen van kennis, motiveren van anderen en het leiden van een beweging die gezondheid, welzijn en persoonlijk leiderschap bevordert.

COACHEDBYCLUB

mentorship education community

wat is het

begeleiding en opleiding in 1 traject

Onze mentorships zijn unieke trajecten waarin gepassioneerde mensen begeleid én opgeleid worden tot competente coaches. Het all-in traject gaat verder dan het bereiken van persoonlijke doelen; het is een toewijding aan het delen van kennis, motiveren van anderen en het leiden van een beweging die gezondheid, welzijn en persoonlijk leiderschap bevordert.

Je wordt deel een gemeenschap, waarin aspirant-coaches en atleten gevormd worden door competente professionals die hen inspireren en ondersteunen bij elke stap. 

impact
Deze mentorship gaat over het creëren van een generatie coaches die een blijvende impact willen maken op het leven van anderen. Het is een traject van zelfontwikkeling, groei en het installeren van kernvaardigheden.
inhoud

Dit is jouw opleiding

Dag 1

How to Start & Stand Out

Tijdens deze module leren deelnemers de essentiële stappen om hun carrière als personal trainer te starten en zich te onderscheiden in een competitieve markt.

Onderwerpen omvatten het opbouwen jezelf als merk (personal brand), het identificeren van een passende niche, marketingstrategieën en het begrijpen van klantbehoeften.

Het doel is om aspirant-coaches te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om succesvol te starten en zich te profileren in de fitnessindustrie.

Dag 2

Program Design & Training Skills

Deze module richt zich op het ontwerpen van effectieve trainingsprogramma’s en het ontwikkelen van praktische coachingsvaardigheden. Deelnemers leren over anatomie, fysiologie, trainingsprincipes en verschillende trainingsmethoden.

Praktische aspecten, zoals correcte uitvoering van oefeningen, progressieplanning en het aanpassen van programma’s aan individuele behoeften, worden grondig behandeld.

In het verlengde van deze module wordt van deelnemers verwacht dat ze gedurende één of meerdere dagen een (gratis) in-house kijkstage volgen bij onze coaches. Hier leert de coach in opleiding de opgedane theoretische kennis omzetten in de praktijk.

Dag 3

Nutrition Plan Design

Voeding is een integraal onderdeel van fitness en transformatie.

Tijdens deze module verwerven deelnemers inzicht in de principes van voeding, macro- en micronutriënten, en leren ze hoe ze op maat gemaakte voedingsplannen kunnen ontwerpen die aansluiten bij de doelen en behoeften van hun cliënten.

Zowel theoretische kennis als praktische toepassingen komen aan bod, alsook unieke protocollen waarmee ons team reeds honderden transformaties verwezenlijkte.

Dag 4

Leadership & Coaching Skills

Deze module richt zich op het ontwikkelen van leiderschaps- en coachingsvaardigheden die van essentieel belang zijn voor effectieve begeleiding.

Deelnemers leren hoe ze een positieve en ondersteunende relatie met hun cliënten kunnen opbouwen, communicatieve vaardigheden kunnen verbeteren en motiverende technieken kunnen toepassen.

De focus ligt op het begrijpen van individuele behoeften, het overwinnen van weerstand en het creëren van een stimulerende omgeving voor succesvolle gedragsverandering.

Dag 5

Transformation specialist

Deze module gaat dieper in op het begrip van lichaamstransformaties en de protocollen erachter.

Deelnemers leren strategieën voor gedragsverandering, stressmanagement en het omgaan met obstakels tijdens de transformatie.

De focus ligt op het creëren van duurzame veranderingen in levensstijl en het ondersteunen van cliënten bij het overwinnen van fysieke en emotionele hindernissen op weg naar hun fitnessdoelen.