KNOKKE

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

IN KNOKKE

KNOKKE

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

IN KNOKKE

Uw fitnessdoelen verwezenlijken in de comfortabele omgeving van uw eigen woning.

Personal training in KNOKKE

Welkom in Knokke, waar we onze hoogwaardige personal training diensten aan huis brengen, om uw fitnessdoelen te verwezenlijken in de comfortabele omgeving van uw eigen woning.

Sporten aan huis

Een personal trainer komt aan huis en voorziet workouts op basis van jouw behoeften en doelen, zonder specifieke apparatuur. 

coaching

onze DIENSTEN

PERFORMANCE

COACHING

Het High performance pakket: een totaalformule voor ondernemers die resultaten willen boeken. Na uitgebreide assessment zorgt een combinatie van coachingmomenten en fysieke één-op-één training voor maximaal resultaat.

inbegrepen

Personal

training

Deze formule omvat een figuuranalyse, persoonlijke trainingssessies en wekelijkse opvolging op het gebied van voeding en levensstijl.

inbegrepen

Real life

coaching

Als laatste is er de optie Real life coaching, waarbij je alle tools krijgt om zelfstandig aan de slag te gaan. Om jouw traject van dichtbij op te volgen, plannen we maandelijkse real-life check-ups in.

inbegrepen

CONTACT

VRIJBLIJVEND GESPREK

locations

Alle locaties

Met locaties in Knokke, Antwerpen en Brugge bieden we hoogwaardige fitness coaching. In Knokke geniet je van onze unieke aan huis service, terwijl in Antwerpen en Brugge state-of-the-art faciliteiten wachten. Onze coaches begeleiden je, ongeacht je niveau.