BRUGGE

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

IN BRUGGE

BRUGGE

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

IN BRUGGE

Word begeleid door één van onze ervaren coaches in Brugge.

fitters brugge

Onze coaches zijn actief in Fitters Gym Brugge, waar fitness en personal training samenkomen in een setting die je sportieve ambities naar nieuwe hoogtes zal tillen.

Ons filiaal in Brugge is ontworpen met één doel voor ogen: het bieden van een uitzonderlijke omgeving voor fitness en personal training, met een overvloed aan hoogwaardige apparatuur. Dé plaats om resultaat te boeken onder het toeziend oog van jouw personal coach.

Er is zowel de mogelijkheid om in een privé setting te sporten als in de reguliere fitness op het gelijkvloers. Voorafgaand aan de opstart wordt een intake voorzien op kantoor in de blankenbergse steenweg 10 te Zuienkerke.

coaching

onze DIENSTEN

PERFORMANCE

COACHING

Het High performance pakket: een totaalformule voor ondernemers die resultaten willen boeken. Na uitgebreide assessment zorgt een combinatie van coachingmomenten en fysieke één-op-één training voor maximaal resultaat.

inbegrepen

Personal

training

Deze formule omvat een figuuranalyse, persoonlijke trainingssessies en wekelijkse opvolging op het gebied van voeding en levensstijl.

inbegrepen

Real life

coaching

Als laatste is er de optie Real life coaching, waarbij je alle tools krijgt om zelfstandig aan de slag te gaan. Om jouw traject van dichtbij op te volgen, plannen we maandelijkse real-life check-ups in.

inbegrepen

CONTACT

VRIJBLIJVEND GESPREK

locations

Alle locaties

Met locaties in Knokke, Antwerpen en Brugge bieden we hoogwaardige fitness coaching. In Knokke geniet je van onze unieke aan huis service, terwijl in Antwerpen en Brugge state-of-the-art faciliteiten wachten. Onze coaches begeleiden je, ongeacht je niveau.