ANTWERPEN

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

IN ANTWERPEN

ANTWERPEN

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

IN ANTWERPEN

Resultaat boeken met een van onze coaches in hartje Antwerpen? Dat kan! 

aanbod in ANTWERPEN

Onze coaches in Antwerpen bieden een laagdrempelige toegang tot een compleet ecosysteem van experts, coaches, bewegingsfaciliteiten en diensten. In dit filiaal streven we naar meer dan alleen fitness – we trainen functioneel en uiterst resultaatgericht, tijdens exclusieve personal trainingssessies in een high-end privékader.

Tijdens de figuuranalyse wordt gebruik gemaakt van een dexascan en huidplooimetingen. Trainingen gaan 1 op 1 door alsook 1 op 2.

coaching

onze DIENSTEN

PERFORMANCE

COACHING

Het High performance pakket: een totaalformule voor ondernemers die resultaten willen boeken. Na uitgebreide assessment zorgt een combinatie van coachingmomenten en fysieke één-op-één training voor maximaal resultaat.

inbegrepen

Personal

training

Deze formule omvat een figuuranalyse, persoonlijke trainingssessies en wekelijkse opvolging op het gebied van voeding en levensstijl.

inbegrepen

Real life

coaching

Als laatste is er de optie Real life coaching, waarbij je alle tools krijgt om zelfstandig aan de slag te gaan. Om jouw traject van dichtbij op te volgen, plannen we maandelijkse real-life check-ups in.

inbegrepen

CONTACT

VRIJBLIJVEND GESPREK

locations

Alle locaties

Met locaties in Knokke, Antwerpen en Brugge bieden we hoogwaardige fitness coaching. In Knokke geniet je van onze unieke aan huis service, terwijl in Antwerpen en Brugge state-of-the-art faciliteiten wachten. Onze coaches begeleiden je, ongeacht je niveau.