COACH GWYLIM

24/7/365 Mentality.

COACH GWYLIM

24/7/365 Mentality.

PERSONAL COACH – TRANSFORMATIE COACH

ABOUT

MEET GWYLIM

Als kind was sporten meer dan een hobby voor mij; het was een levensstijl die mijn jeugd definieerde. Vanaf jonge leeftijd dook ik diep in de disciplines van judo en voetbal, beide op hoog niveau. Deze sporten vormden niet alleen mijn fysieke vaardigheden, maar ook mijn karakter en doorzettingsvermogen.

Echter, het lot nam een andere wending toen een ernstige knieblessure deze sportieve carrière abrupt beëindigde. Deze tegenslag, hoe ontmoedigend ook, werd de katalysator voor een nieuw hoofdstuk in mijn sportieve reis. Met vastberadenheid en wilskracht besloot ik de wereld van fitness en krachttraining te verkennen.

In de fitnesswereld vond ik meer dan slechts een alternatieve route; ik ontdekte een hernieuwde passie. Hier leerde ik mijn lichaam opnieuw kennen, bouwde ik kracht op en ontwikkelde ik een diepgaand begrip van fysieke transformatie. Wat ooit een pijnlijke tegenslag leek, transformeerde in een inspirerende reis van zelfontdekking en groei. Nu, geworteld in de wereld van fitness, ben ik vastbesloten om anderen te inspireren en te begeleiden op hun eigen reis naar kracht, vitaliteit en passie.

EXPERIENCE

Gwylim zijn ervaring in nummers

Na enkele jaren bij The Coachedbyclub heb ik mijn kennis  succesvol in de praktijk gebracht, resulterend in duizenden uren persoonlijke trainingen en het waarmaken van tientallen transformaties, zowel fysiek als mentaal.

+ 0
Uur personal training
+ 0
Transformaties
+ 0
Jaar ervaring
0 /7
Mentality

SOCIALS

CONTACT

GENOEG OVER MIJ,
LATEN WE HET HEBBEN OVER
JOU